Grøn information

De regionale turistkontorer og de lokale turist- bureauer vil altid være behjælpelige med oplysninger om Det grønne Danmark. Men der kan være specifikke oplysninger, som med fordel kan hentes i nedenstående infocentre:

Grøn information

www.greeninfo.dk · Et uafhængigt infocenter, der henvender sig til den enkelte forbruger med oplysninger om miljø og forbrug.

Miljø & Energiministeriets Miljøbutik

www.mem.dk · Alle, herunder også udenlandske kunder, kan her hente oplysninger på flere sprog om miljøpolitik og lovgivning i Danmark. Blandt de gratis publikationer er Ener-gistyrelsens Danmarkskort i skala 1:500.000 over ved-varende energianlæg, herunder også vindmøller, . Ministeriets flot illustrerede rapport ”The Environment in Denmark – selected indicators” er en generel introduktion til miljøet i Danmark.

Den grønne telefonnøgle

En særlig telefonbog med oversigt over tusindvis af grønne producenter indenfor alt fra havregryn til cykelsafari er udarbejdet af firmaet Bæredygtighed ApS.

Den Grønne Database for Sydfyn og øerne

www.green-guide.dk finder du adresser og bekskrivelser på alt det der findes, som er grønt, økologisk, miljøvenligt og bæredygtigt på Sydfyn og øerne.

Derudover kan man roligt spørge løs hos de regionale turistkontorer.